Фиорентина си осигури място в 1/4-финалите в Лигата на конференциите,

...
Фиорентина си осигури място в 1/4-финалите в Лигата на конференциите,
Коментари Харесай

Домакинско равенство срещу Макаби осигури на Фиорентина място в 1/4-финалите на Лигата на конференциите

Фиорентина си обезпечи място в 1/4-финалите в Лигата на конференциите, откакто завоюва направи тъждество 1:1 в реванша с Макаби (Хайфа). " Виолетовите " завоюваха първия мач с 4:3 и с общ резултат 5:4 не престават напред.

За разлика от първия мач, през днешния ден на " Артемио Франки "  нямаше толкоз страсти, като и двата отбора действаха много по-внимателно. Гостите можеха първи да поведат, само че попадение на Лоренцо Симич в 41-вата минута не бе зачетено поради засада.

В началото на втората част домакините откриха резултата в 59-ата минута, когато след центриране на Давиде Фараони отдясно Антонин Барак се извиси и с глава прати топката във вратата за 1:0.

Този резултат ненапълно успокои " виолетовите ", които обаче трябваше да потреперят в края. В 88-ата минута Макаби възвърне равенството посредством Анан Халаили, който с удар от границата на наказателното поле съумя да прати топката във вратата, а за това оказа помощ и не изключително сигурната интервенция на вратаря Пиетро Терачано, който позволи кълбото да мине през краката му.

За израелтяните нямаше задоволително време, с цел да стигнат до цялостен поврат и насладата след последния съдийски сигнал. беше за играчите на Фиорентина.
 Макаби Хайфа - Фиорентина 3:4 в мач от Лигата на конференциите
Фиорентина и Макаби Хайфа сътвориха трилър със 7 гола в ЛК, всичко ще се реши на реванша

Ето по какъв начин се разви дуелът

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР