Фиорентина ще продължи участието си в Лигата на конференциите и

...
Фиорентина ще продължи участието си в Лигата на конференциите и
Коментари Харесай

Във Фиорентина доволни от прогреса в Европа

Фиорентина ще продължи присъединяване си в Лигата на конференциите и след груповата фаза. Това стана факт откакто „ виолетовите “ се постановиха вкъщи против белгийския Генк, с 2:1. Съставът от Флоренция обаче към момента не е подпечатал първото място в своята група и всичко ще се реши в последния кръг.

Наставникът на „ ла виола “, Винченцо Италиано бе извънредно удовлетворен от своите футболисти. Специалистът поздрави играчите за класирането в идната фаза на Лигата на конференциите и си пожела още положителни европейски вечери за Фиорентина.

„ Изиграхме ужасно второ полувреме и справедливо спечелихме. Генк несъмнено ни затрудни много, а през първата част сами си направихме живота сложен. Радвам се, че продължаваме в Европа и поздравих играчите, защото това бе една от основните ни цели. Още при започване на нашето присъединяване в конкуренцията споделих, че като финалисти от предходната година, не можем да си позволим да подценяваме Лигата на конференциите. Оттук нататък се надявам, че почитателите ще се насладят на още много европейски вечери, защото  мачовете от елиминационната фаза на конкуренцията са напълно друго нещо. Зная, че първото място в групата още не е несъмнено, само че ще опитаме в последния мач да свършим работата си до дъно и да се класираме непосредствено за осминафиналите.  Имам своите забележки към представянето ни в отбрана, и е значимо да продължим да работим. Все отново, най-важното е, че Фиорентина продължава напред, а ние гледаме към идващите мачове “, разяснява Италиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР