Фиорентина се наложи с 3:1 над Сасуоло като гост в

...
Фиорентина се наложи с 3:1 над Сасуоло като гост в
Коментари Харесай

Фиорентина приключи с победа сезона в Италия и вече мисли за финала в сряда

Фиорентина се наложи с 3:1 над Сасуоло като посетител в среща от последния 38-и кръг на Серия " А ". " Виолетовите " заемат осма позиция в класирането, която може да им обезпечи присъединяване в евротурнирите, в случай че изгубят финала в Лигата на конференциите против Уест Хам в сряда. За задачата обаче Торино не би трябвало да печели против Интер, тъй като в противоположен случай " биковете " ще изпреварят отбора на Винченцо Италиано поради по-добрите си индикатори в директните дуели.

Наставникът на Фиорентина предстоящо резервира силите на някои от основните си футболисти за финала в Прага. В игра не се появиха Пиетро Терачано, Кристиано Бираги, Никола Миленкович, Игор, Роландо Мандрагора и Лука Йович, а като запаси влязоха Джакомо Бонавентура, Николас Гонсалес и Рикардо Сапонара. Последните двама имаха съществена роля за успеха. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР