Фиорентина продължава с блестящото си представяне в евротурнирите. Виолетовите стигнаха

...
Фиорентина продължава с блестящото си представяне в евротурнирите. Виолетовите стигнаха
Коментари Харесай

Фиорентина продължава да сее хаос из Европа

Фиорентина продължава с блестящото си показване в евротурнирите. " Виолетовите " стигнаха до триумф с 4:1 при гостуването си на Лех (Познан) в първи мач от четвъртфиналите на Лигата на конференциите. Тимът на Винченцо Италиано записа осма поредна победа в шампионата, като за трети следващ път вкара четири гола при посещение в Европа.

Срещата стартира чудесно за Фиорентина и още в четвъртата минута. След прелестен удар на Нико Гонсалес от отдалеченост топката се удари в гредата, по-късно във вратаря и отиде на пътя на Артур Кабрал, който откри резултата. Гостите бяха покрай втори гол, само че удар на Брекало срещна гредата. След тази обстановка поляците проведоха контраофанзива, при която Ишак смъкна топката за Велде и той изравни с изстрел от границата на наказателното поле.

" Виолетовите " възвърнаха преднината си малко преди почивката, когато Нико Гонсалес засече с глава центриране на Бираги. Третият гол падна в 58-ата минута, когато Брекало напредна и откри Иконе, който подаде на Бонавентура, а той се разписа с мощен удар. Малко по-късно Фиорентина стигна и до четвърто попадение, дело на Иконе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР