Фиорентина продължава представянето си във възходяща линия. "Ла Виола" се

...
Фиорентина продължава представянето си във възходяща линия. "Ла Виола" се
Коментари Харесай

Фиорентина набира скорост, мина и през Наполи на Гатузо

Фиорентина продължава представянето си във възходяща линия. "Ла Виола " се оправи при гостуването на Наполи и завоюва срещата с 2:0 в мач от 20-ия кръг на Серия А. Киеза откри резултата в 26-ата минута, а Душан Влахович удвои в 74-ата минута на срещата.

Фиорентина стартира сносно срещата и още в 10-ата минута гостите пропуснаха да открият резултата. Наполи отвърна с удар на Милик две минути по-късно, откакто той нанесе отличен удар, само че Дронговски се оправи с фантастично избавяне.

В 26-ата минута отборът от Флоренция откри резултата. Марко Бенаси откри чудесно Федерико Киеза в наказателното поле на Наполи и той с акуратен удар матира Оспина.

Десет минути по-късно Кайехон опитва мерника си с глава, само че топката мина настрана от вратата.

В 52-ата минута Инсиние си освободи място за удар, само че топката се отклони от гредата и излезе в навън. Четири минути по-късно Киеза се озова на голова позиция, само че не сполучи да осъществя втори гол за гостите.

Точка на разногласието постави Душан Влахович, който с акуратен удар в 74-ата минута не остави шансове на Оспина и вгорчи усета в устата на Дженаро Гатузо.

Така след триумфите над СПАЛ за състезание с 1:0 и над Аталанта с 2:1 за Купата на страната, в този момент Фиорентина матира и Наполи като ги изравни по точки в Серия А. Двата отбора имат по 24 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР