Фиорентина победи гостуващия Торино с 2:1 в среща от втория

...
Фиорентина победи гостуващия Торино с 2:1 в среща от втория
Коментари Харесай

Фиорентина взе първи успех за сезона срещу Торино

Фиорентина победи гостуващия Торино с 2:1 в среща от втория кръг на Серия А. Попаденията за “виолетовите” от града на Медичите бяха дело на Николас Гонсалес в 41-ата и Душан Влахович в 70-ата, а Симоне Верди в 89-ата означи почетното попадение за “биковете” от първата столица на кралство Италия. По този метод домакините завоюваха първите си три точки в тазгодишната акция, а за “биковете” това бе второ проваляне от два мача.

Фиорентина откри резултата в 40-ата минута, когато Кастровили напредна с топката в крайници, подаде към Гонсалес, който пък с плътеен удар прати топката в мрежата за 1:0.

“Виолетовите” пропуснаха златен късмет да удвоят резултата в 48-ата минута, когато чудесно паралелно центриране отляво на Кристиано Бираги откри непокрития Джакомо Бонавентура, само че той не съумя да прати топката в мрежата от близо.

Торино бе покрай това да изравни резултата в 61-ата минута, когато Антонио Санабрия първо опита да центрира към нахлуващия на скорост капитан Белоти, а отбитата от бранител се върна в него, той стреля, само че още веднъж не съумя.

Звездата на домакините Душан Влахович се разписа за 2:0 в 70-ата минута, когато Джакомо Бонавентура прати чудесно центриране и за сърбина на остана нищо друго с изключение на да я прати в мрежата на “биковете”.

Минута преди приключване на постоянното време играчите на Торино понижиха резултата - Саша Лукич откри чудесно Симоне Верди на границата на наказателното поле, а той с доста компактен удар с левия крайник прати топката в ъгъла на вратата на Пиетро Терачано.

В идващият кръг след паузата за националните тимове Фиорентина ще гостува на Аталанта, а Торино семейства на Салернитана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР