Фиорентина отново е възможно да има сериозни проблеми с европейското

...
Фиорентина отново е възможно да има сериозни проблеми с европейското
Коментари Харесай

Във Фиорентина отново може да имат проблеми

Фиорентина още веднъж е допустимо да има съществени проблеми с европейското си присъединяване. Нещата в серия А започнаха съществено да „ куцат “ за Винченцо Италиано и компания, като след минималното проваляне от Ювентус, „ виолетовите “ заемат едвам 10-ата позиция във краткотрайното класиране.

Припомняме, че през предишния сезон, Фиорентина взе участие в два финала, като и двата бяха изгубени от „ ла виола “, надлежно против Интер за купата на Италия, и Уест Хем в Лигата на конференциите. Сега, по всичко наподобява, че съставът от Флоренция още веднъж ще би трябвало да хвърли всичко в Копа Италия и третата по мощ конкуренция на остарелия континент, с цел да опита да си обезпечи нови изяви по европейските терени и през идната акция. Това обаче по никакъв метод не дава гаранции за триумф на Фиорентина, които като че ли с „ лека ръка “ пропуснаха някои шансове за повече точки в шампионата и по-предно класиране към днешна дата.

След загубата от Ювентус, наставникът на отбора, Винченцо Италиано изясни аргументите за неприятния резултат при гостуването на „ остарялата госпожа “ и показа какво е попречило на Фиорентина да си тръгне най-малко с точка от Торино.

„ Искам да кажа, че това е трети следващ дуел, който губим с  1:0 от Ювентус. За трета поредна година, губим с един и същи резултат при гостуванията си на Юве и това несъмнено остава един горчив усет за нас. Не е прелестно и като че ли показахме прекомерно огромен почит към нашия съперник, а през първото полувреме ни липсваше експанзия. Точно това, че не бяхме задоволително нападателни преди почивката, може би ни коства загубата. Ювентус контролираше нещата, и справедливо означи гол, и въпреки че през второто полувреме, обстановката доста се усъвършенства, по този начин и не успяхме да достигнем до изравнително попадение. Имахме положителни шансове, само че сме длъжни да приемем случилото се, и да гледаме към идващия си мач в Европа “, разяснява експертът

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР