Фиорентина и Сампдория не можаха да излъчат победител след голов

...
Фиорентина и Сампдория не можаха да излъчат победител след голов
Коментари Харесай

Фиорентина и Сампдория не можаха да излъчат победител след голов спектакъл

Фиорентина и Сампдория не можаха да излъчат победител след голов театър
Отборите на Фиорентина и Сампдория не съумяха да се победят в среща от 20-ия кръг на италианската Серия А. Двата отбора приключиха при тъждество 3:3 след доста драма, конспирация и красиви осъществявания. Домакините поведоха по-късно над половин час, като прецизен бе Луис Муриел. Малко по-късно флорентинците останаха с човек по-малко след втория жълт картон на Едмилсон Фернандес. В края на първата обаче Гастон Рамирес възвърне статуквото, като по този метод приключи и полувремето.

Всичко най-интересно бе оставено за последните 20 минути на дуела. Луис Муриел даде още веднъж преднина на,,виолетовите “ в 70-та, само че десетина преди края Фабио Куалярела изравни след дузпа. Малко по-късно нападателят означи втория си гол в мача, с което даде задатък на генуезците за първи път в мача. Домакините обаче не се отхвърлиха и стигнаха до точката след попадението на Герман Пецела.

Така Фиорентина остава в средата на таблицата на три точки от своя противник в днешния конфликт Сампдория, който заема седмата позиция в класирането. В идващите си дуели от шампионата Фиорентина гостува на Киево, а Сампдория приема вкъщи Удинезе. В другия мач по същото време Спал и Болоня също поделиха точките след 1:1. Родриго Паласио откри за гостите, а Ясмин Куртич изравни през втората част за новака. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР