Фиорентина и Наполи не успяха да си отбележат попадение и

...
Фиорентина и Наполи не успяха да си отбележат попадение и
Коментари Харесай

Фиорентина и Наполи не успяха да се победят в истинска битка

Фиорентина и Наполи не съумяха да си отбележат попадение и приключиха наедно 0:0 в мач от третия кръг на Серия А. Двата отбора изнесоха много нервозен дуел с доста физически съприкосновения, много нарушавания, борба и малко същински футбол.

Първото полувреме бе наситено главно с нерви и тактическо надхитряне, само че двата отбора не успяваха да основат по-сериозни голови положения.

Още в 3-ата минута се получи противоречиво състояние, когато Андре-Франк Замбо Ангиса извърши много жестоко нарушаване в средата на терена против състезател на домакините. Това провокира бурни митинги от страна на домакините, които желаеха той да бъде изпъден, само че халфът се размина единствено с жълт картон.

Най-интересното състояние през първата част пристигна две минути преди края, когато топката доближи Виктор Осимен, който бе на няколко метра пред голлинията, той съумя да я прати в мрежата, само че попадението бе анулирано заради засада.

Нещата не се трансформираха изключително и през вторите 45 минути. Гостите от Наполи имаха отличен късмет да отбележаат попадение пет минути след началото на второто полувреме, когато Хвича Кварцхелия центрира чудесно отдясно, само че Ървинг Лозано от близко не съумя да уцели вратата с глава.

Домакините от своя страна дадоха отговор с прекрасен удар на Сотил, само че право в ръцете на вратаря на “партенопеите ”. Играчите на Винченцо Италиано имаха положително състояние за попадение и в 62-ата минута, когато дебютиращият Барак получи в наказателното поле, само че стреля около левия дирек на вратата.

В последните минути на дуела появилият се като запаса Джакомо Распадори стрля добре, само че Пиерлуиджи Голини внимаваше и се намеси. В последните минути на срещата двата тима се изнервиха в допълнение от няколко по-груби влизания и от двете страни.

В средата на идната седмица Наполи ще желае да се върне на победния път като хазаин против Лече, а “виолетовите ” ще гостуват на Удинезе.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР