Фиорентина и Интер се изправят един срещу друг в мач

...
Фиорентина и Интер се изправят един срещу друг в мач
Коментари Харесай

Фиорентина и Интер излизат един срещу друг в мач с много въпросителни

Фиорентина и Интер се изправят един против различен в мач от 11-ия кръг на Серия А. Двубоят през днешния ден е с начален час 21:45 и може да го наблюдавате онлайн по MAX Sport 3.

" Виолетовите " не се показват безапелационно от началото на сезона. Те са записали единствено три победи в 10 мача, което им отрежда 13-та позиция. Основният проблем за Фиорентина е отбелязването на попадения, тъй като те имат едвам 8 гола, като само Куаеме се е разписвал повече от един път. Гаетано Кастровили е навън за мача заради травма на коляното. Лука Йович ще бъде под въпрос до последно.

Интер изпитва проблеми като посетител, а три от четирите пораженията на отбора са надалеч от вкъщи. Отборът на Симоне Индзаги е на 8-ма позиция с 18 точки и при победа през днешния ден може да се озове в топ 6 и да понижи разликата от върха. " Нерадзурите " ще са без Марсело Брозович, Роберто Галярдини, Далберт и Ромело Лукаку, които лекуват разнообразни травми. Интер играе добре против Фиорентина, като в последните шест мача във всички шампионати нямат загуба против този противник.

И двата тима ще се опитат да завоюват трите точки, защото не се намират на позицията, която биха желали да са. Интер наподобява като прикрит любимец, само че Фиорентина няма да отстъпи елементарно пред своите почитатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР