Фиорентина е домакин на Ювентус на Стадио Артемио Франки в

...
Фиорентина е домакин на Ювентус на Стадио Артемио Франки в
Коментари Харесай

Ювентус изглежда като фаворит при визитата на Фиорентина в Серия А

Фиорентина е хазаин на Ювентус на " Стадио Артемио Франки " в дуел от 11-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят се обрисува като един от най-интересните за кръга на Апенините, само че Ювентус наподобява като любимец поради по-добрата си моментна форма в Калчото.

Тук може да се подсети, че на всеки обожател на правенето на футболни залози може да открие освен за конфликта във Флоренция, само че и голям брой благоприятни условия във връзка с наличните пазари.

Фиорентина приема Юве след две следващи загуби в шампионата

За страдание на всички почитатели на Фиорентина, " виолетовите " одобряват Ювентус в не най-хубавата си форма. Момчетата на треньора Винченцо Италиано изгубиха последните си два мача в шампионата против Емполи и Лацио. В Лига на конференциите въпреки всичко съумяха да запишат безапелационен триумф с 6:0 над Чукарички, само че и в този случай равнището на съперника не бе изключително високо.

Възможно е Италиано да направи някои промени в стартовия състав, съпоставено със загубата от Лацио предходната седмица. Футболисти като Мандрагора, Барак, М " Бала Нзола и Лопес са претенденти за титулярно място. Финалното решение по отношение на тяхното включване ще бъде взето в часовете преди мача.

Ювентус въпреки това записа четири победи в последните си пет мача в италианското състезание. Това разреши на " бианконерите " да се приближат на единствено две точки зад водача Интер.

В предходния си мач " остарялата госпожа " се изправи против Верона вкъщи и въпреки мъчно, записа победа с 1:0. Решаващият надвит гол бе маркиран в 96-ата минута, когато Андреа Камбиасо се разписа.

Треньор на Ювентус Масимилиано Алегри не бе по никакъв начин удовлетворен от драмата, която неговите футболисти му донесоха против Верона. Остава да се види дали Камбиасо няма да бъде заплатен с титулярно място за гола си против Верона, до момента в който не е изключено националът Федерико Киеза също да започва от първата минута.

За първи път на българския пазар - Ранно погашение за брой голове в WINBET

Още една иновация от страна на игралния уебсайт
winbet.bg към този момент е реалност, тъй като платформата показа спортната функционалност ". Валидна за пазар " Над 2.5 гола ", тя затваря автоматизирано залога на потребителя, в случай че до 33-ата минута са осъществени две попадения. Функцията важи за определени шампионати и шампионати, като към този момент доби сериозна известност измежду почитателите на футболните залози.

По-високи коефициенти с Персонален Power Boost

По-високите коефициенти постоянно са цел на играчите, а Персонален Power Boost е директен път към тях. Функцията е годна за определени срещи от програмата за седмицата, като има силата да усили коефициента за даден мач с сред 5 и 10%. Достатъчно е потребителите да наблюдават секцията " Моите предложения " на профила си в WINBET, с цел да бъдат наясно във всеки един миг с предоставените им оферти.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР