Finney работи под управление на сигурна платформа Sirin OSКриптосмартфонът Finney

...
Finney работи под управление на сигурна платформа Sirin OSКриптосмартфонът Finney
Коментари Харесай

Десетки хиляди си поръчали първия криптосмартфон

Finney работи под ръководство на сигурна платформа Sirin OS

Криптосмартфонът Finney се чака на пазара на цена от 999 $

Швейцарската компания Sirin Labs се радва на голям интерес към своя криптосмартфон, който към момента е в развой на разработка. Над 25 хиляди души към този момент са си поръчали новаторското устройство на цена от $999.
още по тематиката
В края на предходната година Sirin Labs влезе в Топ 5 на най-големите ICO планове (Initial Coin Offering) в света, а към този момент е привлякла 157,9 млн. $. Компанията разгласи, че основава редица артикули за работа с криптовалута, включително предпазен смарт телефон със специфична операционна система и компютър с марката Finney.

До момента Sirin Labs е получила 25 хиляди предварителни поръчки за криптосмартфона. Той ще работи под ръководство на предпазена операционна система Sirin OS, основана на Android.

При разработка на платформата, криптосмартфона и компютъра Finney, компанията подчертава точно върху сигурността. За задачата е основано мощно предпазено криптографично ядро, с помощта на което всички интервенции с криптовалутните портфейли ще бъдат подсигурени.

Sirin Labs възнамерява да покаже новаторските си крипто-продукти по-късно тази година или при започване на 2019 година Точната дата на презентациите все още не се оповестява. Междувременно, курсът на биткойн се колебае към 10 000 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР