Финландската звезда на Алфа Ромео във Формула 1 Валтери Ботас

...
Финландската звезда на Алфа Ромео във Формула 1 Валтери Ботас
Коментари Харесай

Ботас: По една бира след състезание!

Финландската звезда на Алфа Ромео във Формула 1 Валтери Ботас призна, че след всяко съревнование си разрешава по една бира, като тук влизат и колоездачните съревнования, в които той взе участие.

“За мен това е традиция - по една бира след всяко съревнование - изясни Ботас. - Когато работата е свършена, то човек би трябвало да се освежи! Дори след дълга подготовка с велосипед или колоездачно съревнование също пия по една бира в края на деня. ”

Ботас също по този начин удостовери, че в Алфа Ромео към този момент са насочили всички запаси към основаването на автомобила на отбора за идващия сезон.
 Ботас се е надявал на повече от надпреварата в Мексико Ботас се е надявал на повече от надпреварата в Мексико
“Отдавна се прехвърлихме на новата кола - изясни финландецът. - Надявам се, че в идващия сезон още веднъж ще сме мощни. Това, което се случи с нашето показване тази година е илюстрация за действителността във Формула 1. В началото на сезона бяхме бързи, не изоставахме доста от Ферари и Ред Бул и даже имахме шансове за сцени. Сега ни би трябвало знамение за такова класиране, Мерцедес, Алпин и Макларън плюс двата тима в челото постановиха по-високо движение на развиване на колите в хода на сезона и ние разумно изостанахме, не можем да се мерим с техните запаси. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР