Финландска състезателка по фигурно пързаляне разказа как е била ухажвана

...
Финландска състезателка по фигурно пързаляне разказа как е била ухажвана
Коментари Харесай

Руски богаташ направил скъп подарък на красива фигуристка

Финландска състезателка по фигурно пързаляне описа по какъв начин е била ухажвана от съветски паралия, като случката се е разиграла през 2009 година. Въпросният баровец, чието име не се загатва, е положил много старания, с цел да получи момичето, което е гледал на леда по време на надпревари.

Кийра Корпи, тогава е била на 20 години и споделя по какъв начин през въпросната 2009 най-изненадващо и за самата нея е била поканена да гостува в съветско телевизионно шоу, след което е била откарана във вила, намираща се отвън града. Там я е чакал съветски милиардер, който й признал, че поканата към нея е била просто претекст да бъде докарана в Русия и той да се види с нея.

" Той можеше да ми бъде татко на години. Не знаех какво се случва и бях малко уплашена. И макар че бях срещу това другарство през цялото време, съм длъжна да си призная, че малко се разочаровах, когато тези завършения завършиха”, раказва през днешния ден красивата Корпи пред вестник “Советский спорт”.

Кийра Корпи признава още, че след срещите с милиардера, чието име тя не желае да разкрие, той й е подарил лек автомобил на стойност 300 000 $.

В момента тя е на 30, омъжена е и главно взе участие в ледени шоу-програми с комерсиален темперамент. В кариерата си тя има едно сребро и две бронзови оценки от европейски шампионати при дамите (индивидуално).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР