Финландецът Томас Лам, с когото ЦСКА се раздели в края

...
Финландецът Томас Лам, с когото ЦСКА се раздели в края
Коментари Харесай

Томас Лам все още си търси отбор

Финландецът Томас Лам, с който ЦСКА се раздели в края на предишния сезон, откакто позволи съдбовна неточност във финала за Купата на България, към момента не може да си откри нов тим.

В началото на юни бранителят, който работи и като отбранителен халф, бе част от националния тим на страната си, само че взе присъединяване в единствено една среща - игра 30 минути при равенството 1:1 против Босна и Херцеговина на Ивайло Петев. Оттогава обаче Лам е в дълга лятна почивка.
 Станислав Шопов: Лично аз желаех №8, изцяло допустимо е да станем първенци
Станислав Шопов: Лично аз желаех №8, изцяло допустимо е да станем първенци

" Номер 8 е много тежък номер, бих споделил най-тежкия номер в ЦСКА "

За разлика от него, други трима чужденци, тръгнали си неотдавна от " Армията ", към този момент подписаха с новите си клубове, показва " Тема спорт ". Карло Мухар мина в първенеца на Румъния ЧФР Клуж, а Брадли Мазику парафира с Арис Солун. Греъм Кери пък се прибра при фамилията си и облече екипа на шотландския Сейнт Джонсън.

Все още няма развиване към тримата футболисти, които Саша Илич извади от първия тим - Варела, Вилдсхут и Бай. Техните контракти още не са разтрогнати, като първите двама са в София, а последният бе на проби във втородивизионния френски Анеси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР