Финландецът Емил Руусувуори ще бъде съперник на Григор Димитров във

...
Финландецът Емил Руусувуори ще бъде съперник на Григор Димитров във
Коментари Харесай

Финландец е следващият съперник на Гришо в Париж

Финландецът Емил Руусувуори ще бъде противник на Григор Димитров във втория кръг на “Ролан Гарос ”. Намиращият се на 46-о място в международната класация тенисист надделя трагично представителя на домакините Грегоар Барер с 6:2, 6:7 (7), 5:7, 6:1, 6:4 за 4 часа и 17 минути игра в Париж. Димитров в профил без особени проблеми казахстанеца Тимофей Скатов с 6:0, 6:3, 6:2 за близо два часа игра.
Така на следващия ден Григор и Руусувуори ще спорят за място в третия кръг на Откритото състезание на Франция. Това ще бъде първи дуел сред двамата в ATP тура.
Финландският тенисист прескочи първия кръг във френската столица за втора поредна година, като по този начин той изравни и най-хубавото си класиране на този шампионат.

Руусувуори направи солидна подготовка за присъединяване си на втората за годината конкуренция от “Големия шлем ”, откакто игра на “Мастърс ”-ите в Монте Карло, Мадрид и Рим, само че без да запише запаметяващи се триумфи - първи кръг в Монако, втори кръг в испанската столица и още веднъж втори кръг в Италия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР