Финансовият министър Владислав Горанов представи пред посланиците на страните от

...
Финансовият министър Владислав Горанов представи пред посланиците на страните от
Коментари Харесай

Горанов показва пред посланици напредъка на България към еврозоната

Финансовият министър Владислав Горанов показа пред посланиците на страните от еврозоната и Дания, напредъка на България по осъществяване на ограниченията за присъединение към валутно-курсовия механизъм ERM II и банковия съюз, както и икономическото развиване на страната ни, оповестява министерство на финансите, оповестява News.bg.

В срещата вземат участие шефът на Българска народна банка Димитър Радев, заместник-председателят на Комисията за финансов контрол Бойко Атанасов и заместник-министърът на финансите Маринела Петрова, която презентира осъществяването на ограниченията от Плана.

България е поела ангажимент, доникъде на тази година ще бъдат подхванати спомагателни ограничения за усилване на надзора в банковия и небанковия финансов бранш, за възстановяване на макропруденциалната рамка и тази на несъстоятелността и за усилване на ограниченията за битка с изпирането на пари и модернизиране на ръководството на държавните предприятия.

По думите на горанов, с осъществяването на тези задължения държавното управление цели да покаже на европейските си сътрудници, че достигането на България до този стадий от европейската си интеграция не е инцидентно, а е резултат от упорити и целенасочени старания.

Горанов твърди участниците в срещата, че българското държавно управление ще продължи да работи за финансовата и макроикономическата непоклатимост на страната. 

Правителството ще следва и задачата си за поддържане на устойчиви и транспарантни обществени финанси, и за основаване на условия за стопански напредък.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Морски (преди 22 секунди) Рейтинг: 1463 | Одобрение: 518 Я ги докарай във Варна,да се срещнат с някоя,друга дупка.Че доста станаха дупките,включително тия дупки в съвета. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР