Финансовият министър Владислав Горанов коментира, че не вижда причина да

...
Финансовият министър Владислав Горанов коментира, че не вижда причина да
Коментари Харесай

Горанов: Галя Димитрова е успешен ръководител на НАП и е жертва, а не извършител

Финансовият министър Владислав Горанов разяснява, че не вижда причина да бъде поискана оставката на Галя Димитрова, шеф на Национална агенция за приходите. Той бе безапелационен, че тя е " сполучлив началник на приходната администрация " и е жертва, а не причинител на закононарушение, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Ние сме жертви на едно престъпно действие, чиито цели надминават елементарното хакерство ”, съобщи той пред публицисти в Народното събрание.

Той разяснява, че не е чул до момента шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ да напусне след „ Уикилийкс ”. „ Не мисля, че един сполучлив началник на приходната администрация, която дружно с Агенция „ Митници ”, съумя да усили с 50 на 100 данъчните доходи за последните няколко години, заслужава това, даже за толкоз съществено действие, което отново дублирам, ни трансформира в жертви, а не в причинители на закононарушение ”.

По думите на Горанов отговорността за пропуските се носи от лицата, които са директно виновни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: