Финансовият министър не може да прави прогнози за 3 седмици

...
Финансовият министър не може да прави прогнози за 3 седмици
Коментари Харесай

Тома Биков: Финансовият министър не може да прави прогнози за 3 седмици напред

Финансовият министър не може да прави прогнози за 3 седмици напред, а от изявленията на представителите на държавното управление излиза, че всичко е „ цветя и рози”. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред NOVA.

„ Изчакваме ги да си кажат опорните точки и ще се включим в дебата”, сподели още Биков.

„ Това е трети бюджет, като се мине през актуализацията от септември 2021, през бюджета за 2022 година, от февруари-март, и актуалната актуализация, излиза, че имаме финансов министър, който не е в положение да предвижда 3 седмици напред”, разяснява Биков.

Междувременно рецензии към опозицията насочи Христо Иванов.

„ Усещането е, че опозицията е изгубила сила да желае да смъкна държавното управление. Аз мисля, че те също си дават сметка, че нямат отговор на огромния въпрос какво ще стане с България по-късно.” Така разяснява дебатите по вота на съмнение съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

По думите му партиите от опозицията не желаят да са дружно. „ И никой логичен човек не може да поеме отговорност да изпрати страната на 4-ти избори за 13 месеца. Това явно не може да създаде нищо положително,” акцентира Иванов.

Според него философията на вота е сбъркана. „ Когато ти бутнеш държавното управление, това е най-сигурния метод да направиш финансовото състояние още по-рисково, тъй като няма кой да ръководи страната.”

По думите му: " Ако въпреки всичко кабинетът оцелее, пред нас ще стои въпросът по какъв начин да подсигуряваме устойчиво болшинство, с цел да може да се ръководи страната. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР