Финансовият министър на Великобритания Филип Хамънд предупреди, че Брекзит без

...
Финансовият министър на Великобритания Филип Хамънд предупреди, че Брекзит без
Коментари Харесай

Хамънд: Да избегнем Брекзит без сделка

Финансовият министър на Англия Филип Хамънд предизвести, че Брекзит без договорка може да коства на Англия до 90 милиарда паунда, като упорства депутатите да " подсигуряват, че това не се случва ". В речта си в Камарата на общините Хамънд съобщи, че не може да се изключи резултатът от договорката, тъй като " той не е напълно в нашите ръце ".

Хамънд уточни, че Англия е икономисала към 26-27 милиарда паунда като отбрана при положение, че Обединеното кралство напусне Европейския съюз без съглашение. " Но аз нямам никакво подозрение, че при излизане без договорка ще се нуждаем от всички тези пари и повече, с цел да отговорим на непосредствените последствия от спирането на излизането от договорка без договорка, и това ще значи, че няма налични пари за по-дълго време или увеличението на разноските - предизвести той.

" Но дано да отида по-далеч, анализът на държавното управление демонстрира, че при разрушително излизане от Европейски Съюз без договорка в хазната ще се отвори дупка от към 90 милиарда лири. Това също ще би трябвало да бъде регистрирано за бъдещи разноски и решения за налозите. "

Междувременно претендентът за правоприемник на Тереза Мей Тори Борис Джонсън съобщи, че Англия " не би трябвало да се опасява от Брекзит без договорка " и предвижда " сполучлив Брекзит ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР