Финансовият министър е виновен за източването на лични данни от

...
Финансовият министър е виновен за източването на лични данни от
Коментари Харесай

Явор Дачков: Гешев вече е по-силен от Борисов

Финансовият министър е отговорен за източването на персонални данни от Национална агенция за приходите, спането без пари при Домусчиев, късата каишка на която е вързан от Пеевски и диалозите му с Ваньо Танов, декларира Явор Дачков пред Евроком.

Ако Нено Димов го затвориха за източването на язовир в Перник, за което няма никаква виновност, с изключение на, че ведомството му носи името „ води “ в заглавието, и което източване е премълчавано предизборно от локалната администрация на ГЕРБ, а от него се е възползвал Людмил Стойков (второразреден, само че упорит олигарх от времето на Първанов и сегашен любим на Бойчето), и което не може да стане без утвърждение на Борисов, въобразявам си какво би трябвало да се случи на Влади Горанов за източването на персонални данни от Национална агенция за приходите, спането без пари при Домусчиев, късата каишка на която е вързан от Пеевски и диалозите му с Ваньо Танов, които публикувахме преди години. Минимум до живот:)

Гешев към този момент е център на власт, който е по-силен от Бойко Борисов, а до седмица-две несъмнено ще излезе и социология, която ще покаже, че е най-одобряваният пич в републиката. Сега да му мисли Иво Прокопиев, тъй като логиката подсказва, че ще има взаимен удар – бием по Нено Димов, който затвори кранчето на зелените грантаджии и им спря плановете по държавни поръчки и заради тази причина го хейтят всички зелени мошеници от умнокрасив вид, който няма политически тил и в този смисъл е елементарен за отстрел, с цел да ви затворим устата и да отчетем битката с корупцията. Ще ударим и вас, с цел да нямате какво да кажете, тъй като сме кардинални и удряме всички. Не удряме единствено по Доган и Пеевски, които са по-равни от другите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР