Финансови навици и астрология? На пръв поглед бихте казали, че

...
Финансови навици и астрология? На пръв поглед бихте казали, че
Коментари Харесай

Кои зодии умеят да се справят с парите си?

Финансови привички и астрология? На пръв взор бихте споделили, че няма нищо общо. Това обаче не е тъкмо по този начин. Има някои зодии, които са по-добре предразположени от други да ръководят своите средства. Тук приказваме по-скоро за качества, които са заложени в характерностите на самата зодия съгласно астрологията, а не за това, че всички хора от тази зодия са финансово грамотни. Нека забележим кои са зодиите, които би трябвало да умеят да се оправят с парите си: 

Телец

Телците възприемат материалната непоклатимост като най-важното нещо на света. Те работят крепко, икономисват, проучват и са надъхани да бъдат добре, с цел да могат да си разрешат живота, за който мечтаят.

Рак

За Раците парите са свързани с прочувствената им непоклатимост. Те не се усещат добре, в случай че нямат задоволително спестени и те в действителност работят крепко. Освен това, постоянно би трябвало да има „ за децата “, с цел да могат да оказват помощ по всевъзможен метод.

Дева

Девите икономисват, проучват и вършат проект кое къде отива. Те имат доста добра памет и математически разум, който доста бързо пресмята и „ хваща “, когато желаят да го заблудят.

Козирог

Козирозите не работят единствено за себе си. Те работят за всички генерации след тях, те работят, с цел да могат да изпратят внуците в частно учебно заведение. Те не са внезапно сполучливи, имат компликации, вършат неточности, само че се учат по какъв начин да съумяват малко по малко.

А вие какво ще кажете? Попадате ли измежду зодиите, които ловко могат да боравят със своите финанси? Може би самите вие сте такива? Споделете с нас в коментар. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР