Финансовата ситуация на Болтън не е никак розова, след като

...
Финансовата ситуация на Болтън не е никак розова, след като
Коментари Харесай

Кризата в Болтън стигна до невиждани висоти

Финансовата обстановка на Болтън не е по никакъв начин розова, откакто играчите и чиновниците на клуба към момента на са получили заплатите си за предишния месец. Вчера Уондърърс обаче са достигнали до невиждани висоти в пропадането си, а рецесията в редиците на тогавашния участник в Премиършип е толкоз сериозна, че подготвителния център на тима е бил затворен, тъй като няма пари за консумативи от първа нужда, в това число храна и вода.

Медиите на Острова оповестяват, че от Уондърърс дължат значително пари на локалната полиция за защита на отминали мачове, а собственкът Кен Андерсън се пробва да продаде тима допустимо най-бързо. Болтън е на двадесет и трета позиция в Чемпиъншип, като зад трикратните носители на ФА Къп е само различен прочут отбор - Ипсуич Таун.

През предишния сезон “белите” се избавиха и останаха във второто равнище на британския футбол, финиширайки тъкмо над чертата на изпадащите - на двадесет и първа позиция, само че наподобява в този момент това няма да се повтори, в случай че не се стигне до знамение. Чемпиъншип 35 кръг, събота 2 март  Суонзи Сити 2:0краен резулат  Болтън Уондърърс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР