Финансовата криза на обществото е била и винаги ще бъде.

...
Финансовата криза на обществото е била и винаги ще бъде.
Коментари Харесай

Само бедните правят тези 5 необмислени покупки, богатите хора не правят подобни необмислени неща

Финансовата рецесия на обществото е била и постоянно ще бъде. Това е по този начин, тъй като доста хора не знаят по какъв начин да се оправят с парите, тъй че постоянно страдат от неналичието им.
Предишният президент на Уругвай Хосе Моджика един път сподели, че би трябвало да се одобри като предписание на живота: " Когато закупувам нещо или когато купувате нещо, ние не плащаме с пари. Междувременно плащаме с живота си, който трябваше да похарчим, с цел да спечелим тези пари.
Казват, че парите обичат сметката и положителното отношение. Богатите хора не не помнят за това, което не може да се каже за бедните. В края на краищата, колкото повече несъстоятелен човек има пари, толкоз повече харчи. Липсата на сдържаност в разноските е най-голямата неточност. Но има и покупки, които богатите в никакъв случай не вършат. За тези неща ще ви подскажем в този момент и вие да не харчите пари за тях!

Спестяване на пари

Подаръци за деца

Ако се вгледате в най-богатите хора в света, тогава техните деца не са изцяло капризни и не се открояват от общата навалица от хора. Тук, несъмнено, не вземаме поради локалните поданици на престъпно проявените от 90-те години, които събират пари отдясно и отляво. Хората, които са основали лично благосъстояние от детството, учат детето да се оправя с парите, а точно, те ги учат по какъв начин да печелят пари.

Искаш ли нов велосипед или игра.Заработи си ги! Ясно е, че те ще прибавят изчезналата сума. Но с помощта на работата и времето, прекарано в спечелването, детето ще оцени придобиването и в бъдеще ще се учи и печели. И няма да почине от меланхолия и циврене, какъв ужасяващ е животът на възрастните.



Джаджи

За сполучливите предприемачи качеството, бързината и удобството са значими, а не марката. Да, те купуват скъпо съоръжение, само че те въобще не преследват тази наклонност. Те няма да купуват най-новата версия на известния телефон, в случай че някои функционалности не са подобаващи за тях. Но бедните се управляват от рекламата, подценяват себе си в други потребности, вземат нещо на заем, заплащат едновременно. Да бъдат като всеки, по този начин да се каже.



Скъпите заведения за хранене

Разбира се, богатите отиват в положителни заведения за хранене. Но това е или бизнес среща, или празнуване на специфична дата. Или ги посещават за сметка на организацията в полза на бизнеса. Те схващат, че е по-добре да наемат готвач, който да задоволява с вкусна и здравословна храна, в сравнение с да даде обективна сума за дребна част от нещо по време на среща с другар.

И измежду хората, които са небогати или просто са избягали от тази страна, куражът и показност са преди всичко. Ако се намират на празненство, където са всички, или в случай че имат среща със съученици - би трябвало да поръчат нещо най-скъпо и неясно.



Облекло

Модата е доста капризна и бързо се трансформира, тъй че не купувате куп рокли и обувки, в случай че работата ви не е обвързвана с публичния живот или шоу бизнеса. Вижте международните милиардери - те се движат в джинси и пуловери, а не в костюми на известни дизайнери. Необходимо е ясно да се разбере какво и къде да се сложи, и още повече, в случай че портмонето към този момент е празно. Същото важи и за украшенията.



Голяма къща

Много небогати хора считат, че е належащо да се стартира със закупувне, или изграждане на нов дом, тъй че по-късно да има място за живеене на децата. И тогава стартира огромното строене и от време на време тя не стопира до времето, когато даже децата имат фамилии. И не е ясно, дали едно дете ще желае да живее в тази къща в бъдеще. Парите вървят доста, време и старания. В последна сметка ще ви би трябвало доста повече, с цел да завършите, като непрестанно се захващате с други неща.

Също по този начин не е доста рационално да се преместите в огромна къща с дребни приходи. В края на краищата услугата и комуналните услуги ще изсмукват съвсем всички пари. По-добре е да живеете в по-достъпни жилища и да инвестирате пари в образованието и образованието на деца, което в бъдеще ще им даде опция да купят мечтаната къща, вместо да се затрупват в задължения.



Да, доста спорни точки. Всеки има право да избира. Но не забравяйте, че от изборът ви през днешния ден, ще зависи утрешния ден.

Проследявайте вашите разноски и не намалявайте парите за тези неща, които дават краткосрочни изгоди. Също по този начин споделяйте потребна публикация с приятелите си в обществените мрежи!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР