Финансова помощ от 3 милиарда евро за страните от Европейския

...
Финансова помощ от 3 милиарда евро за страните от Европейския
Коментари Харесай

3 млрд. евро помощ за приемащи украински бежанци страни предлага ЕК

Финансова помощ от 3 милиарда евро за страните от Европейския съюз, приемащи на своя територия бежанци от Украйна предлага ръководителят на Европейската комисия Урсула Фон Дер Лайен.

Очаква се тематиката да се разиска на утрешната среща на върха в Брюксел, на която ще се преглежда и въпроса за основаване на попечителски фонд за взаимност с Украйна.

300 хиляди лв. се отпускат в помощ на украински бежанци в София

В срещата на евролидерите ще взе участие и президентът на Съединените щати Джо Байдън, който се чака да разгласи нови американски наказания против Русия.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
 
По тематаМесец за месец ще изплащат парите на хотелиерите, настанили украински бежанци 95 хотела са декларирали предпочитание да настаняват украински бежанци пари страни Европейска комисия украински бежанци .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР