Финансов съветник от армията на Съединените щати може да получи

...
Финансов съветник от армията на Съединените щати може да получи
Коментари Харесай

Финансов съветник от армията на САЩ се признава за виновен в измама на семейства от Златни звезди

Финансов консултант от армията на Съединените щати може да получи десетилетия затвор за това, че е измамил фамилиите на починали бойци с милиони долари и на собствен ред е генерирал милиони за себе си посредством скица за животозастраховане, оповестиха управляващите.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати разгласи във вторник, че Каз Крафи, прочут още като Карз Крафи, се е признал за отговорен по шест обвинявания в машинация с електронни носители и други наказателни обвинявания, в това число машинация с скъпи бумаги, предоставяне на погрешни изказвания в молба за заем, осъществяване на дейности, засягащи персонални финансови ползи и предоставяне на погрешни изказвания пред федерална организация.

41-годишният от Колтс Нек, Ню Джърси е плануван да бъде наказан в областен съд на 21 август. Максималните санкции по обвиняванията включват 20 години затвор за всяко обвиняване за телена машинация и машинация с скъпи бумаги и пет години затвор за останалите обвинявания, се споделя в известие на Министерството на правораздаването. Крафи също може да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР