Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която

...
Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Финансите на държавата са в трагично състояние

" Финансите на страната са в трагично положение. Сега борбата, която водим за ПВУ и териториалните проекти е тъй като в бюджета няма пари. "

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик.

" Защото българите бяха привикнали когато ГЕРБ ръководи, всички еврофондове да работят. Когато идваше Българска социалистическа партия, всички фондове спираха. Три години не работят еврофондовете, всичко, което се доправя, е с парите, които държавното управление на ГЕРБ остави. За три години нашите съперници нищо не са създали. Къде е в този момент Околовръстното на Пазарджик - няма го, тъй като ви няма парите, похарчеха ги пред очите ви, до момента в който пишеха, че ГЕРБ краде по 10 милиарда на година ", съобщи Борисов, представен от БГНЕС.

И добави: " После се усетиха, почнаха да викат, че сме крали по 8, след това - по 4, след това по 2, и в този момент споделят, че не сме крали ".

" В момента Народно събрание би трябвало да реши закона за енергетиката, Пътната карта, закона за сигналите и подслушванията - сега Народно събрание работи и към този миг. Ние сме безапелационни - през вчерашния ден взехме решение тъкмо какво да се направи с въглищните централи, и в случай че Споразумението и признатото в Народно събрание се разминат, хората ще кажат, че ги лъжем ", добави водачът на ГЕРБ.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР