Финансистът Кольо Парамов, който започна собствено разследване за това дали

...
Финансистът Кольо Парамов, който започна собствено разследване за това дали
Коментари Харесай

Парамов пита Харвард завършил ли е Асен Василев престижния университет

Финансистът Кольо Парамов, който стартира лично следствие за това дали екс вицепремиерът Асен Василев има в действителност тапия от " Харвард " изпрати публично питане до Харвард приключил ли е Василев влиятелния университет.

Ето по какъв начин наподобява приложеният от него документ без редакция:

" Чрез изключителния и пълномощен дипломат на Съединени американски щати в Р. България госпожа Херо Мустафа, до Ректора на университета " Харвард " в Съединени американски щати.

Ваше Превъзходителство,

позволете ми сърдечно да ви помоля да информирате Ректора на Университета " Харвард " за отразените по-долу въпроси!

Уважаеми господин Ректор,

Аз долуподписаният Кольо Петков Парамов- ексдепутат от 36-тото ОбНС, ексглавен инспектор на Българска Народна Банка на Р. България, желая да уточним някои обстоятелства и условия във времеви проект, свързани с образование на известния у нас политик и общественик господин Асен Васков Василев във Вашия университет.

Г-н Асен Василев беше назначен от президента на Р. България- господин Р. Плевнелиев за министър на стопанската система през 2014 година През 2021 година актуалният президент на Р. България- господин Румен Радев го назначи за министър на финансите в служебното държавно управление. През месец декември 2021 година Парламентът на Р. България избра господин Асен Василев за заместител министър-председател и министър на финансите. Като подобен той бе зает до 02.08.2022 година

През месец юли 2022 година в българския парламент се организираха полемики по сформиране на ново държавно управление. Г-н Асен Василев беше препоръчан два пъти за министър- ръководител на Р. България, само че не бе позволен до избор откакто не съумя да събере задоволително подръжка и не бе определен за министър председател.

Уважаеми господин Ректор,

В Уикипедия господин Василев се показва, че е приключил " Харвард " и е BA, MA, MBA. Предложихме като претендент министър- ръководител господин Василев да показа обществено своите дипломи издадени, заверени и валидизирани от " Харвард ", само че до момента, повече от месец, ние не можем да узнаем нищо. Предложихме обществено, посредством медиите на Канцеларията на Държавния глава- Президента на Републиката, да осведомят обществено за съществуванията на копия на тези значими документи, издадени от Вашия университет, само че и от там няма никакъв отговор.

При тази странна обстановка, ние оставаме с неприятното усещане, че господин Асен Василев не е приключил и не е квалифициран в " Харвардския университет "!!

Нашите първични инспекции демонстрират, че той с идването си в Съединени американски щати 1996-2000 година е постъпил в подготвителни курсове в " Харвардския лицей " е учил там в продължение на три семестъра. Но нямаме никакви фактологични данни за продължение на образованието му в идващите 4-5 години и за отбрана на дипломите си за BA, MA, MBA.

Уважаеми господин Ректор,

Много Ви молим да извършите обстойна инспекция на образованието на господин Асен Васков Василев (Asen Vaskov Vasilev) във Вашия университет и да ни информирате.

Г-н Асен Василев бе претендент министър-председател, началник на политическа партия " Продължаваме промяната ", а през последните 8 месеца беше зам. министър-председател и министър на финансите. От него зависеха в страната директно доста процеси от развиването на Р. България. Ние, българите, би трябвало да бъдем сигурни в неговия учебен ценз в неговата съвършена " Харвардска " подготовка. Ние желаеме да потвърдим пред света, че нашите водещи министри- държавници са готови в международни, елитни университети.

Ние желаеме да потвърдим, че те са съвършени в своята работа, защото са дипломирани на равнища, гарантиращи онази съвършенност и сериозна държавническа отговорност, касаещи финансите и бъджета на страната ни- Р. България.

Уважаеми господин Ректор,

Надяваме се на задоволство! Ние би трябвало да знаем безспорната истина по просветителния ценз на господин Асен Василев откакто желаеме да му поверим да ръководи една остаряла 1300 годишна страна, държим да сме уверени, че този, който ще обезпечи промяната- би трябвало да е съвършен! Помогнете ни да се убедим кой- кой е в България през днешния ден.

Предварително ви благодарим за тези значими разяснения!!

С особени почитания:

Кольо Парамов

12.08.2022 година

Змейово- Стара Загора "



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР