Финансистът Кольо Парамов, който разследва дали дипломата на Асен Василев

...
Финансистът Кольо Парамов, който разследва дали дипломата на Асен Василев
Коментари Харесай

Парамов: Хей Харвардци, силата на лъжата е голяма, но временна

Финансистът Кольо Парамов, който проверява дали дипломата на Асен Василев от Харвард е същинска, пусна ново писмо към него и към партията Политическа партия. Публикуваме го без редакторска интервенция.

" Уважаеми Харвардци,

Наистина силата на лъжата която политиците употребяват е краткотрайна и тя ясно изгрява по време на избори. Тогава едни блясват с триумфа, тъй като вярата на други ги е възвесила и избрала за депутати. И от тук пътя към властта е открит.

Но вашата власт до в този момент беше сеир. Аз не знам за какво Вашият съдружен сътрудник Слави Трифонов заменя закона с този „ турцизъм “ - сеир. Вие, до в този момент, в действителност от 14 месеца насам, разигравате един фрапиращ, безочлив и всеобщ сеир. Вие наложихте на цяла България, освен този сеир, само че и един неосъществим за разбиране - панаир.

Уважаеми Харвардци,

Харавард е сериозна, грамадна цел за триумфа, на всички младежи в света. Това е едно неповторимо достолепие на стремежа на личността, на силата и умеенето на моженето, на доказателството за перфектноста. С несъмнено подозрение и недоказано за в този момент изказване, аз дефинирам Вашето Харвардско наличие като отричане за България.

На времето професор Исак Паси, доста държеше на познавателната доктрина на естетиката, само че паралелно с нея, не пропускаше да означи, че „ Закона на Хегел - Отрицание на отрицанието “ е прекомерно значим за познавачите на диалектиката!

А, за политиката той е двустранно по тежък и надалеч по-сложен. Аз считам и твърдо съм уверен, че Вашата мощ и лакомост към парите, ще Ви донесе парадоксалното Ви отричане. Вие нанесохте огромни и съществени беди на България и в този момент, неотдавна, прекомерно ясно и безкомпромисно ще се убедите в тази констатация.

Вие лъжете безобразно, непрекъснато и в всеобщ мащаб.

Сега се подхилвате и не вярвате на тази зла констатация, само че неотдавна ще се убедите в тази зла действителност, когато след изборите настръхнете от резултата. Вие очаквате на следващия ден нашия сплескан от несъгласие, мъчително засегнат и безмълвен народ да гласоподава отново за Вас, отчитайки Вашето Харвардско предмостие.

Вие смятате, че ние тук в България сме толкоз към този момент изостанали, че не смеем даже да се замислим за падението, което ни е обхванало! И за гладът, и за инфлацията, и за заболяването, и за огромната неначетеност която ни дири надолу по урвата.

Хей, Харвардци,

Покажете си дипломите от Харвард, узаконете ги в Министерството на просветата и науката, което до през вчерашния ден персонално ръководехте. Регистрирайте в Министерството на правораздаването - свидетелствата си за съдимост от България и чужбина по месторабота и покажете същинска документална уместност към нашата страна, която до през вчерашния ден Ви бяхме поверили ръководството.

Публикувайте дипломите си!

Не е належащо да занимаваме Държавния департамент, Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР и Сикрет сървиз, с цел да Ви учим и ревизираме издъно!!!

Изключено е да разпространявате за притежания на най-високото латинско отличие в образованието „ СУММА КУМ ЛАУДЕ “, а да не покажете за това никакъв документ. Все отново кандидатствате да бъдете Министър ръководители на една европейска страна и би трябвало да знаем за вас безусловно всичко!

Ние Ви поверихме страната, а Вие я подхвърлихте я без газ, я без ток и най-после ще ни докарате до сериозна и тежка рецесия на омразата и несъгласието.

Слушайте деликатно - Вие се готвите да възпроизведете огромна междуличностна политическа рецесия. Оставете Прокопиев на страна, той би трябвало да изконсумира до край прекомерното си замогване. Оставете Сорос и миризливите му пари, тъй като скоро те ще бъдат гневно отричане на демокрацията ни.

Проумейте Вашата орис! Обявете част от лъжите си и първопричинните връзки за тях! Заради това, което сторихте на България, поради икономическия блокаж и последвалата стопанска съсипия, ще отговаряте! Вие дойдохте да донесте символната независимост, а не се посвенихте да лъжете за действителната независимост и развиване. Предстоящата промяна на елитите в света не значи, че Вие ще може да вършиме другите си експериментин с страната!

Трябва съществено да отчетете действителностите и да не надскачате „ сянката “ си на преопределените от Президента Радев задания, като безконечни! Вие показахте противоположната страна на медала на Държавния глава - непосредствено и безкомпромистно, даже безочливо и неблагодарно!!!

Вие, Харвардци, злоупотребихте с името на един от най-хубавите университети в света! И все пак господин Петков, господин Василев, и всички Вие от Политическа партия!!! Молим Ви за една интелигентна, мощна и точна пропагандна серия преди изборите!! Нека водачите и Вашите подръжници да проумеят, че България няма потребност от „ сеирите “ на Слави Трифонов и Вашите неистини!

България е 1300 годишна страна на огромната изнуда, тежко превъплащение и чака мощна и цивилизована смяна не на лъжата, а на триумфа! Силата на вашата неистина се трансформира в едно огромно, непреодолимо препядствие, което не би трябвало да допускате. Дано да осмислите горното и разберете, че парите са доста значими, само че не са всичко!!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР