Финансистът Алекс и йога инструкторката Лора решават да обиколят Европа

...
Финансистът Алекс и йога инструкторката Лора решават да обиколят Европа
Коментари Харесай

Напук на пандемията: Българска двойка обикаля Европа с кола

Финансистът Алекс и йога инструкторката Лора вземат решение да обиколят Европа за 112 дни с кола и без проект. А страните, на които се стопират, са Гърция, Италия, Франция, Испания и Португалия. За себе си споделят, че доста обичат да пътуват и това е нещото, което ги е сближило още повече и ги е предиздвикало да се влюбят един в различен.

" За 27-мия ѝ рожден ден желаех да ѝ направя подарък, който да го помни цялостен живот и концепцията беше да си избере 5 страни някъде по света, в които да отидем дружно, само че защото Коронавирус малко ни ограничи, взехме решение да изберем Европа и с кола ", споделя Алекс пред екипа на нашите сътрудници от .



Цялото им пътешестване, дружно с доста други общи моменти, документират в своя, където приказват главно на британски и разгласяват най-много видеоклипове от всекидневието си, което е изпълнено с доста екскурзии и разглеждане на забележителности.

" Идеята ни там е да покажем на света един по-добър метод да се обичаме и в едно изречение – " Може ли да съществува двойката без его? ", прибавя Алекс.



На стотния ден от пътуването Алекс прави незабравима изненада на Лора - " Алекс ми предложи навръх Бъдни вечер. На 24-ти декември беше тъкмо ден 100 от нашето пътешестване. И ми става много разгорещено като се сетя… ". Споделя още, че имали проекти да създадат нещо огромно за стотния ден от своето пътешестване, само че в никакъв случай не е предполагала, че ще получи сходно предложение.



Въпреки пандемията и рестриктивните мерки Алекс и Лора прекосяват без проблеми границите на 5 страни. Най-строги се оказват изискванията за влизане назад у нас.

" Срещнахме едно голямо усложнение – това беше да се върнем назад в България. Не го споделям с лекост. Единствено и единствено на българската граница с ваксина и 24-часов тест, изработен в Италия, на българската граница ни стопираха и ни направиха още един тест ", безапелационна е двойката пътешественици.

Бъдещите им проекти също са огромни и предизвикателни: " Да продължим посредством този канал да демонстрираме по какъв начин се гради тази съвършена двойка, само че към този момент в Канада с още едно по-голямо пътешестване, което не можем да правим с кола. "

Вижте целия репортаж.

Автор: Илиана Симеонова

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР