Финансирането е в размер до 5 млн. лева и се

...
Финансирането е в размер до 5 млн. лева и се
Коментари Харесай

Лизинг с 0% самоучастие за закупуване на транспортни средства предлага програма на ББР


Финансирането е в размер до 5 млн. лв. и се отпуска от дъщерното сдружение на банката „ ББР Лизинг “

Лизинг с 0% самоучастие за закупуване на транспортни средства и 5% самоучастие за други машини и съоръжение предлага дъщерното сдружение на Българска банка за развиване „ ББР Лизинг “. Компаниите към този момент могат да аплайват за лизинг до 30 юни 2022 година , като таванът на отпусканото финансиране е повишен на 5 млн. лв..

Програмата е ориентирана към превъзмогване на отрицателните последствия от пандемията Covid-19 и разрешава на фирмите да се възползват от облекчени условия за финансиране, по-дълги периоди на погашение и понижени условия за самоучастие.

Тя започва в средата на 2021 година с поддръжката на Паневропейския гаранционен фонд. Условията са променени в резултат на повишения интерес на компаниите към нея.

Финансирането е предопределено за закупуване на нови и използвани индустриални машини и съоръжение, товарни коли и транспортни средства, строителна и земеделска техника.

Сроковете за погашение са сред 1 и 8 години, според от типа на закупувания актив.

Повече информация за продукта ще намерите на уеб страницата на „ ББР Лизинг “:

Предоставеното финансиране се реализира по гаранционен инструмент EGF, изпълняван от Европейския капиталов фонд (ЕИФ) с финансовата поддръжка на държавите-членки на Европейския съюз, които способстват за Паневропейския гаранционен фонд (PEGF).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР