Финалният турнир на Детската Шампионска купа Lukoil Cup бе открит

...
Финалният турнир на Детската Шампионска купа Lukoil Cup бе открит
Коментари Харесай

Lukoil Cup бе открит с огнена церемония в Античен театър - Пловдив

Финалният шампионат на Детската Шампионска купа Lukoil Cup бе открит на 3 септември в Античния спектакъл в Пловдив с обилна гала.

На сцената бе разиграна същинска театрална режисура за седем воини от цяла Европа, събрали се да премерят сили и да дефинират най-хубавия измежду тях. Победителят възпламени огъня на успеха, с което даде старта на шампионата.

Седем са и тимовете, които вземат присъединяване в огромния край. Мачовете от 4 до 8 септември ще дефинират най-хубавия всред домакините от „ Ботев “ и тимовете на „ Интер “, „ Андерлехт “, „ Црвена звезда “, „ Спартак “, „ Стяуа “ и „ Бешикташ “.

Жребият на шампионата беше изтеглен от прославения български футболист Петър Зехтински и национала и състезател на „ Ботев “ Тодор Неделев. Съдбата дефинира откриващият мач на 4 септември да сблъска италианския „ Интер “ и домакините от „ Ботев “ – Пловдив. Мачът приключи наедно 1:1.

Детската Шампионска купа ЛУКОЙЛ (Lukoil Cup) се организира към този момент за шести път, като обичайно формален сътрудник на шампионата е Нефтена компания ЛУКОЙЛ. Целта на шампионата е да срещне бъдещите звезди на международния футбол и да даде на всички футболни почитатели опцията да видят техните благоприятни условия на терена.

Повече информация за програмата на шампионата можете да намерите на формалния му уебсайт www.lukoilcup.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР