Финалният спринт в efbet Лига наближава. До последно не е

...
Финалният спринт в efbet Лига наближава. До последно не е
Коментари Харесай

Шампионски трофей и на Тича, и на Васил Левски

Финалният спринт в efbet Лига наближава. До последно не е ясно кой ще се поздрави с шампионската купа - Лудогорец или ЦСКА - София. В последния кръг в сряда " орлите " гостуват на Черно море, като победа на " Тича " ще направи сигурно тимът на Ивайло Петев първенец. По същото време " алените " ще играят дерби с Левски на Националния стадион " Васил Левски ", като футболистите на Саша Илич ще преследват наложителни три точки, в случай че желаят да детронират разградчани, надявайки се и на удобно за тях развиване на нещата край морето. 

Заради непредвидимата обстановка на върха от Българския футболен съюз ще подготвят два шампионски трофея, които ще чакат в подготвеност на пистата и във Варна, и в София. В взаимозависимост от крайната развръзка единият няма да влезе в приложимост. 

Засега не е ясно кой от футболната централа ще награди новия първенец. Лудогорец към този момент завоюва един трофей през сезона - Купата на България, като оценката беше връчено на " орлите " от президента на ПФЛ Атанас Караиванов. Преди година " зелените " подвигнаха своя 11-и шампионски трофей, връчен им в Разград от Йордан Лечков и Неделчо Михайлов. Не е изключено при купа на " алените " в София, трофеят на отбора от " Армията " да връчи легендата Емил Костадинов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР