Финалният мач на турнира за Купата на България между отборите

...
Финалният мач на турнира за Купата на България между отборите
Коментари Харесай

ПФЛ излезе с информация за организацията на финала в сряда

Финалният мач на шампионата за Купата на България сред тимовете на ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) ще се организира от 19:15 часа на 1 юли 2020 година. Националният стадион " Васил Левски " ще отвори порти за 12 000 фенове за един от най-значимите мачове у нас от дългия сезон 2019/2020 година, пресечен от пандемията поради вируса COVID-19.

Ръководството на БПФЛ благодари за решението на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев и Националния действен щаб за допускане на по-голям брой фенове по трибуните. Опазването на здравето на хората остава приоритет за нас като уредници на събитието.

Зрителите по трибуните ще бъдат ситуирани съгласно наредбите, като билетите в системата на нашия сътрудник за продажба EVENTIM са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени оптимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове феновете ще получат защитна маска като сувенир от финалния дуел.

Отборът на ЦСКА-София получава три хиляди билета за бранш " А " на цена 20 лв. и три хиляди билета за бранш " Г " на цена 12 лв.. По гледище на " армейците ", клубът самичък ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.

Локомотив Пловдив получава три хиляди билета за бранш " В " на цена 20 лв. и три хиляди билета за бранш " Б " на цена 12 лв.. Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред постройката на Общината и в Информационен център " Старинен Пловдив ".

Заради ограничавания брой фенове на този стадий системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна.

С почитание,

БЪЛГАРСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА efbet Лига 28 кръг, събота 27 юни  Лудогорец 6:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР