Финалната серия в гръцката баскетболна лига е в разгара си,

...
Финалната серия в гръцката баскетболна лига е в разгара си,
Коментари Харесай

Изживей емоциите от гръцките финали със Sportal.bg!

Финалната серия в гръцката баскетболна лига е в разгара си, а в центъра на събитията е българският национал Александър Везенков. Спортист №1 на България за миналата година прави всичко по силите си, с цел да изведе своя Олимпиакос до купата в елита на Южната ни съседка. Задачата му обаче въобще не е лесна, защото на пътя на гранда от Пирея стои Панатинайкос.

Вечните противници към този момент изиграха два мача, като резултатът в серията към този момент е еднакъв (1-1). Те си размениха по една домакинска победа, като " червено-белите " завоюваха първия мач, а " детелините " се добра до триумфа в ОАКА.

Именно, с цел да ви държи в течение с най-интересните моменти в залата и отвън нея, да ви срещне с хора, които имат какво да кажат за Везенков и да ви потопи в неповторимата атмосфера в Пирея, екипът на Sportal.bg към този момент е в Гърция.

Редакторът на Sportal.bg Мая Димитрова и операторът Иван Христов ще пресъздадат страстите на почитателите на Олимпиакос, на играчите и ще покажат извънредни фрагменти от празненствата на първенците.

В екипа, който ще отразява събитията към огромния край се включват и сътрудниците от Sportal.gr – Ахилеас Мавродонтис и Йоргос Гаврилакис, които ще прибавят и същинския гръцки акцент в приключението, което ще изживеем дружно.

Не пропускайте и студията онлайн в ефира на Sportal TV и в уеб страницата Sportal.bg, където водещият Милен Пейчев ще беседва с баскетболни експерти преди и след мачовете сред двата гранда, а също по този начин и ще покаже страстите в залата по време на включванията ни онлайн. Първият, който ще разяснява огромното гръцко дерби – Епизод 3 на 11 юни (неделя) е Людмил Хаджисотиров.

Мач №3 сред Олимпиакос и Панатинайкос е на 11 юни от 21:15 часа. Четвърти конфликт е очакван за 15 юни, а пети – за 18 юни. Играе се дп три победи от пет мача.

Всичко по-интересно към финалите, четете в Sportal.bg със съдействието на Betano!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР