Финалната четворка за жени този уикенд е на път да

...
Финалната четворка за жени този уикенд е на път да
Коментари Харесай

Финалът на женския колежански баскетбол се очаква да постави нови рекорди по гледаемост на фона на феномена Кейтлин Кларк

Финалната четворка за дами този уикенд е на път да счупи върховете по гледаемост, защото звездните играчи и по-голямото телевизионно отразяване карат повече почитатели от всеки път към спорт.

Започва довечера с номер 1 в схемата Южна Каролина, изправена против номер 3 в схемата N.C. State в 19:00 ч., последвана от номер 1 в схемата Айова, състезаваща се против номер 3 семе UConn.

Оценките за шампионата се чака да доближат двуцифрени милиони. Мачът Айова-LSU предходната седмица доближи 12,3 милиона, нов връх за дами и вторият най-гледан мач от целия баскетболен шампионат на NCAA, без значение от пола.

Според уеб страницата за билети TickPick, настоящата цена за влизане във финалната четворка за мъже е $416; за дамите това е $451.

Нарастващият интерес към женската игра е артикул на две съществени феномени, споделят специалистите: нова група звезди, в това число състезател един път в поколение; и възходящото покритие, което тези играчи в този момент получават,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР