Финализирането на сделката се очаква в първите месеци на 2023-а

...
Финализирането на сделката се очаква в първите месеци на 2023-а
Коментари Харесай

Пощенска банка придобива българския клон на БНП Париба

Финализирането на договорката се чака в първите месеци на 2023-а година

" Пощенска банка " придобива българския клон на БНП Париба Пърсънъл Файненс според подписаното тази седмица съглашение сред двете сдружения, оповестиха от Пощенска банка.

С завършването на договорката, което се чака в първите месеци на 2023-а година, " Пощенска банка " ще добави нова потребителска база към портфолиото си и нови благоприятни условия за кръстосани продажби и внедряване на новаторски цифрови решения за клиентите на двете финансови институции, се показва в известието.

" Сделката за придобиването на клона на " БНП Париба Пърсънъл Файненс " в България е поредна стъпка към разширение на пазарния ни дял и заемането на още по-силна и постоянна позиция в " огромната четворка " на банковия бизнес. Всички ние в " Пощенска банка " отчитаме това следващо придобиване като в действителност огромно достижение, с което ще се превърнем в единствената финансова институция у нас, осъществила три следващи сливания за извънредно къс интервал – освен това в една предизвикателна и изменяща се среда, която единствено ни предизвика да бъдем още по-големи спечелили. Убедена съм, че тази договорка ще се трансформира в действителен пример на триумфа, тъкмо както преди няколко години сполучливо придобихме българския клон на " Алфа Банк " и " Банка Пиреос България ", зададохме трендовете за развиване и вдигнахме високо летвата на целия пазар ", съобщи Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на " Пощенска банка ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР