Финалите в 14-ия сезон на Любителската волейболна лига Volley Mania

...
Финалите в 14-ия сезон на Любителската волейболна лига Volley Mania
Коментари Харесай

Зрелищни финали на 14-ия сезон във Volley Mania! Гледайте на живо ТУК!

Финалите в 14-ия сезон на Любителската волейболна лига Volley Mania ще се проведат този уикенд в зала " Васил Симов ". По традиция се чакат вълнуващи дуели, като акцентът ще е в неделя, а входът е свободен. В събота програмата включва два мача - полуфиналите в Б дивизия. След като преодоляха трагично Холестеролните лъвове, Розовите пантери ще спорят за място във финала със Звездовищата в 13.30 ч. След това БарБароните играят с Цунами.
Загубилите ще играят между тях в разногласието за третото място в неделя от 10.00 часа. Натам програмата продължава с четирите огромни финала.
В 12.00 часа е мачът за купата в Б дивизия. След това Миньоните и Колибри ще излязат в състезание за златните медали и купата при дамите. В 16.00 часа Легендите и Гладиаторите ще дефинират носителя на Купата на Volley Mania, а гвоздеят в програмата е финалът в А дивизия, който опълчва Бенковски и Светците.
Най-добрите играчи в трите финала за състезание ще получат месечни абонаменти от Sport Pass.
При дамите бронзовите медали завоюва съставът на Mystics, който се наложи с 3:1 (25:22, 23:25, 25:23, 25:21) против Техническия университет. В А дивизия третото място заслужиха Гладиаторите след 3:0 (25:22, 25:21, 25:19) против EvilBall.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР