- Финалите на League of Legends и Counter-Strike:GO ще се

...
- Финалите на League of Legends и Counter-Strike:GO ще се
Коментари Харесай

А1 провежда финалите на A1 Gaming League през 5G мрежа по време на Aniventure Comic Con 2019

- Финалите на League of Legends и Counter-Strike:GO ще се играят на 5G мрежата на А1
- Влогърът Слави Панайотов от The Clashers ще играе демонстрационни мачове с спечелилите на Clash Royale и Brawl Stars на 5G смарт телефони
А1 ще организира идващия тест на 5G на Aniventure Comic Con 2019 и финалите на най-голямата гейминг лига у нас - A1 Gaming League , които ще се проведат в Inter Expo Center на 14 и 15 септември. Компанията ще покаже една от опциите на 5G за ниско времезакъснение, като обезпечи 5G съгласуваност за финалите по League of Legends и Counter-Strike:GO. Също по този начин по време на двудневното събитие влогърът Слави Панайотов от The Clashers ще играе демонстрационни срещи на 5G смарт телефони с спечелилите от шампионатите по Clash Royale и Brawl Stars.
Геймингът е още едно приложение на 5G мобилни мрежи, което има характерни условия като извънредно ниска инертност на връзката и опция за висока скорост на предаванe на данни. За да обезпечи положително прекарване на играчите – изключително, когато те вземат участие в професионален шампионат с награден фонд от няколко хиляди лв., стабилността на свързаността е също значим фактор.
Игрите за теста са финалите на Counter-Strike:GO и League of Legends, които ще се проведат в неделя от 13:00 и 16:00 часа. За задачата А1 ще свърже общо 10 настолни компютъра през своята 5G мрежа – пет за единия тим и пет за другия тим. Победителите от Clash Royale и Brawl Stars ще имат шанса да играят демонстрационна среща на 5G смарт телефони с влогъра Слави Панайотов от The Clashers в събота и неделя. По време на Aniventure Comic Con 2019 ще бъде обезпечено 5G покритие на територията на ревюто с мрежово покритие на А1 в партньорство с NOKIA.
„ 5G ни дава опция да променим метода, по който се забавляваме. Едно от приложенията е геймингът, където ниското времезакъснение го трансформира в в действителност мобилно развлечение. Ултра надеждната връзка с малко забавяне, която предлага 5G, ще промени напълно и медицината с опцията за отдалечена диагностика и интервенции, превоза с безвредното придвижване на самостоятелните коли, както и ръководството на огромни промишлени уреди благодарение на индустриални роботи. Тестовете по време на Comic Con ще покажат освен какво е бъдещето на гейминга, само че и ще ни обезпечат значими данни, които ще употребяваме за развиването на нашата 5G мрежа ”, разяснява Красимир Петров, шеф „ Конвергентна мрежа и услуги ” в А1 България.
Изпитанията на 5G мрежата ще се проведат на тестовите честоти, които Комисията за контролиране на известията даде на А1 на 1 юли 2019 година А1 беше първата компания, която стартира тестванията на 5G на своя 5G базова станция в България. Тя беше конфигурирана на НДК и послужи за проява на cyпepбъpз мoбилeн шиpoĸoлeнтoв дocтъп посредством стартиране на 16 телевизионни канала в HD резолюция по едно и също време през мобилна мрежа. По този метод А1 тества опциите на 5G за даване на закрепени услуги като телевизия и интернет през мобилна мрежа.
През 2018 година A1 разгласи развиването на електронните спортове за собствен приоритет за България и започва собствен гейминг шампионат. Тогава беше оповестена схемата на шампионата, която включва онлайн шампионати през уикендите, офлайн шампионати през цялата година и огромен край по време на Aniventure Comic Con, което на процедура трансформира надпреварата в първата спортна гейминг лига в България.
Първите Гранд финали на тимовете и самостоятелните състезатели ще изправят един против различен най-хубавите играчи по CS:GO, League of Legends, FIFA, Clash Royale, и Hearthstone. Посетителите на Aniventure Comic Con ще могат свободно да се включат в шампионати по някои от най-нашумелите игри у нас - Fortnite, Brawl Stars, FIFA и 1v1 League of Legends, в които ще се борят за парични награди и професионална гейминг техника.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР