Финалистките Магдалена и Надежда се превърнаха в звезди, а беглецът

...
Финалистките Магдалена и Надежда се превърнаха в звезди, а беглецът
Коментари Харесай

Маги от „Ергенът“ проговори за Алек и майка му

Финалистките Магдалена и Надежда се трансфораха в звезди, а беглецът Алек – в черната овца. От свое лице Маги разкри по какъв начин пояснява случилото се:

" Гледам да се укротявам, само че съм и ядосана, тъй като един човек си разреши да си направи смешка освен с мен, само че и с още 26 девойки и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, тъй като стояхме до дъно. Това нито е смешно, нито занимателно. Аз съм безусловно шокирана и това е напълно съществено, тъй като това, което виждам след последните му изяви, това е напълно различен човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с индивида, с който общувах два месеца ", безапелационна е тя.

Томова назова майката на Младенов двулична. Подозира, че Ксения е била срещу Алек да се впусне в това премеждие и сюжетът е авансово умислен сред двамата. Тя си спомня, че по никакъв метод не е усетила родителката му да не я е харесала. Продължава със заключението, че и Алек  е също толкоз лицемерен.

„ Той ми говореше за обич, не мога да допускам, че сега седи и отхвърля тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледа му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм гневна, както на Александър, по този начин и на всички, които позволиха това ", добавя русокоската.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР