Финалистка в третия сезон на Ергенът Маги Томова гостува в

...
Финалистка в третия сезон на Ергенът Маги Томова гостува в
Коментари Харесай

Маги от Ергенът никога нямалло да прости на Алек

Финалистка в третия сезон на " Ергенът " Маги Томова гостува в " Преди обед ", с цел да показа пред Яна Донева страстите след непредвидения край на сантименталното риалити.

" Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и беше доста по-различен. Видях един човек, който не познавам. Категорично! Бях му дала прошка, само че след всичко това, което чух, към момента не мога да простя. Той се отхвърли от всичко ", показа 36-годишната дама, която е шеф на столично заведение.

" Няма сюжет в предаването. Никой не може да ти каже какво да приказваш.  Алек не ме е карал да се усещам несигурна в възприятията му. Но тук, при теб, усетих, че се отхвърля от всичко.

Било му доста мъчно да държи усмивката на лицето си, а  аз имах вяра на тази усмивка . Срещите с него ме зареждаха.  Вече нямам доверие на нищо, което се е случило.  Александър тук, в това студио, ми лиши всички мемоари, които желаех да запазя ", разочаровано призна Магдалена пред Яна Донева.

Тя е безапелационна, че към този момент не би потърсила Алек след неговата постъпка.

" Три месеца надскачах себе си, тъй като в действителния живот не върша първата стъпка. Открих се изцяло пред него.  Ако се забележим инцидентно на улицата, няма да кажа нищо , задоволително приказвах 3 месеца. Ще се опитам да чувам, въпреки че надали бих повярвала на думите му ", показа Маги.

 Финалистката добави, че  с Алек не са се виждали от финала на фотосите в Родос .

" Не го укорявам за решението му. Просто съм шокирана от това, което чух тук, в студиото ", споделя към днешна дата Магдалена, която при започване на сантименталното риалити получи от Ергенът специфичната розова роза за най-хубаво първо усещане.

" От тази роза започнаха проблемите, тъй като другите девойки видяха, че той има по-специално отношение към мен. След като изгледах епизодите, съм сюрпризирана какво са коментирали дамите по време на синхроните. Изненадана съм доста и от Надежда ", показа Маги в студиото на bTV.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР