Финалистка от Мис Вселена Великобритания и бивша Мис Англия разкри,

...
Финалистка от Мис Вселена Великобритания и бивша Мис Англия разкри,
Коментари Харесай

Бивша Мис Англия, която оцеля след домашно насилие, за да помогне на жертвите да отвърнат на удара по време на Евро

Финалистка от Мис Вселена Англия и някогашна Мис Англия разкри, че употребява личната си контузия като жертва на домашно принуждение, с цел да оказва помощ на други дами - с фокус за идното Европейско състезание по футбол.

Рехема Мутамиа, която беше първата чернокожа Мис Англия в страната през 2021 година, работи с Solace Women's Aid и A-Sisterhood, организации, които поддържат дами при контузии. 28-годишната Rehema се сплотява с Solace Women's Aid, с цел да започва специфична самодейност, ориентирана към повишение на осведомеността за домашното принуждение посредством еврото. Съобщенията за домашно принуждение нарастват с до 50 % по време на футболни шампионати.

Рехема споделя: „ Аз самият избягах от насилствена връзка и по-късно пострадах от гонене и тормоз от някогашен. Въпреки че това се случи в съда, не усещах, че получих правдивост. Смятах, че целият развой е доста сложен. Имаше малко състрадание към жертвата, само че изглеждаше, че причинителят получи доста поддръжка. опитът беше доста труд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР