Финалистка на конкурса Мис Англия стана първата кралица на красотата,

...
Финалистка на конкурса Мис Англия стана първата кралица на красотата,
Коментари Харесай

БЕЗ ГРИМ: Финалистка в конкурса Мис Англия е първата, която впечатлява с естествена красота

Финалистка на състезанието " Мис Англия " стана първата кралица на хубостта, която се състезава без грим в съвсем вековната история на състезанието. Мелиса Рауф, 20-годишна студентка от Южен Лондон, продължава към финала на състезанието, откакто избра да се появи пред журито и гостите без безусловно никакъв грим. Сега тя ще се състезава за короната на финала през октомври тази година.

" Това значи доста за мен, защото считам, че доста девойки от разнообразни възрасти носят грим, тъй като се усещат притиснати да го вършат ", споделя Рауф в изявление за английския вестник " Индипендънт ". " Ако човек е благополучен в личната си кожа, не би трябвало да ни карат да прикриваме лицето си с грим. Нашите дефекти ни вършат такива, каквито сме, и точно това прави всеки човек неповторим ", прибавя тя.

 
   View this post on Instagram

 

Рауф показа, че въпреки да е почнала да се гримира още в ранна възраст, е решила да се откаже от традицията за състезанието. " Никога не съм считала, че давам отговор на стандартите за хубост. Наскоро одобрих, че съм красива в личната си кожа и по тази причина взех решение да се състезавам без грим ", изяснява тя в изявлението.

Анджи Бийзли, шеф на " Мис Англия ", сподели в изказване за CNN в петък: " През 2019 година въведохме кръга Bare Face Top Model, в който участничките би трябвало да се появят без грим пред нас. Това се наложи, защото множеството участнички изпращаха мощно редактирани фотоси с доста грим, а ние искахме да забележим същинския човек зад грима. "
Според уредниците Рауф възнамерява още веднъж да бъде без грим на националния край през октомври.

" Пожелаваме ѝ шанс в състезанието " Мис Англия ", решението й да бъде без грим е доста самоуверено, изключително когато всички останали са с грим, само че тя изпраща значимо обръщение към младите дами ", добави Бийзли.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР