Финалистът от първия сезон на Игри на волята Юлиян Златев

...
Финалистът от първия сезон на Игри на волята Юлиян Златев
Коментари Харесай

Финалист от "Игри на волята" е бесен и съди риалитито за 200 000 лева

Финалистът от първия сезон на " Игри на волята " Юлиян Златев продължава да съд и продукцията. Учителят по физкултура е завел три желае против риалити предаването. Те са на стойност от 200 000 лв..

Толкова е трябвало да вземе Юлиян за успеха си в шоуто.

В последна сметка предаването бе извоювано от Добрин. А учителят по физическо не има вяра на гласуването на феновете.

" Вотът е манипулиран ", споделя пред " България през днешния ден "  Юлиян.

" Още след края на шоуто желаех да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги демонстрират, което ме подухва на мисълта, че съм прав. Две години делото върви, а те не са показали никакви резултати ", споделя още Златев.

Юлиян усеща, че ще бъде прецакан. На няколко пъти той заплашва продукцията с юристи още до момента в който текат фотосите на шоуто.

" Това ми изигра неприятна смешка. В контракта ми пишеше, че спечелилият се дефинира с борба. А внезапно, дни преди финала, ни оповестиха, че ще го изберат посредством гласоподаване. Явно не са желали аз да взема 200 бона ", споделя още Златев.

" Изкараха ме изверг и женомразец. Показаха ме напълно различен облик от този, който съм в реалност. А аз тогава имах сериозна другарка. Вече съм женен. Работя с дребни деца. Това доста ми се отрази. Бях уплашен. Един от исковете е тъкмо за уронване на престижа ми ", споделя Юлиян.

Златев разкрива, че несъмнено има и други участници, които са прецакани от шоуто. Но нямат смелостта, времето и най-много средствата, с цел да заведат дело против " Игри на волята ".

" Все отново е телевизия, огромна компания. Не всеки има топки да тръгне против тях. Аз имам доста стабилен финансово братовчед, който ми оказва помощ с разноските по делото. Така че тези от " Игри на волята " удариха греда с мен. Няма да ме лъжат и ще си взема 200 000 лв.. Все отново това е най-голямата премията, давана в тв шоу ", закани се Юлиян.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР