Финалистът от Гласът на България Георги Костадинов ще представи два

...
Финалистът от Гласът на България Георги Костадинов ще представи два
Коментари Харесай

Обрат след Гласът на България! Какво се случва с Георги

Финалистът от " Гласът на България " Георги Костадинов ще показа два плана през януари, един от които с треньорите в " Гласът на България ". За какво тъкмо става въпрос обаче, към момента е изненада.

" Скоро ще пея и със сестра ми Криста, която ще има нов албум ", издава Георги.

След фурора, който провокира в шоуто, Георги продължава да кара такси.

" Промених се. Моментите, които бях не запомнил в предишното си, се върнаха. Но съумях да надградя това, което желаех да покажа на хората ", признава геният пред bTV.

" Той е толкоз добър артист и човек, че доста желаех да го видя там. Хората да го видят, да го оценят ", добави и Елена Кокорска, с която се обичат към този момент от цели 12 години.

Наскоро в таксито на Георги се качват четирима души, които, несъмнено, незабавно го разпознават. Били толкоз впечатлени от него, че поискали да си създадат фотография. " Даже попяхме по пътя ", споделя Георги.

Наскоро той прави нещо, което една майка ще помни до края на живота си - избавя детето й в извънредно рискова и страшна обстановка.

" Тази преживелица не е за описване, тъй като е доста страшна. Хората не могат да си показват какво се случва, когато човек, който се бори за живота си, и то дете, се качи в таксито ти... Братчето му го постави на задната седалка, тъй като той не можеше да диша, беше посивял, а майката беше в нервност. Не се съобразих нито със светофари, нито с придвижване, просто дадох газ и желаех да стигна до допустимо най-близката болница.

В последна сметка детето стига в точния момент при лекарите, които вършат вероятното и съумяват да спасят живота му.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР