Финалистът от 2014 и 2016 г. Атлетико (Мадрид) е изправен

...
Финалистът от 2014 и 2016 г. Атлетико (Мадрид) е изправен
Коментари Харесай

"Атглетико" ще опита да догони последния влак в Шампионската лига

Финалистът от 2014 и 2016 година " Атлетико " (Мадрид) е изправен на ръба на елиминациите в Шампионската лига, само че към момента има късмет за заключителен взлом. " Дюшекчиите " изпуснаха питомното против дебютанта " Карабах " и в този момент ще би трябвало да гонят дивото против първите два тима в група С - " Рома " и " Челси ".

Тимът на Диего Симеоне посреща през днешния ден " вълците " от Рим с мисъл за наложителна победа. Италианският отбор обаче към момента не познава усета на провалянето. Съставът на Еузебио ди Франческо е отпред в групата с осем точки след страхотното показване против " Челси " (3:0) в предходния кръг.

Шампионът на Англия е втори със седем точки преди днешното посещение на " Карабах ". " Атлетико " има единствено три точки след двете равенства с азербайджанския отличник и всичко друго с изключение на победа през днешния ден ще значи завършек на очакванията за испанците.

" Карабах " също не е изгубил шансове да се класира за осминафиналите, колкото и нереалистично да наподобява това. Дебютантът има две точки и ще се намеси в борбата за първите две места, в случай че успее да стигне до първата си победа в най-престижния клубен шампионат.

В група А " Манчестър юнайтед " има опция да си подсигурява първото място довечера. " Червените дяволи " гостуват на " Базел " и би трябвало да избегнат загубата, с цел да си подпечата присъединяване в директните елиминации.

Тимът на Жозе Моуриньо е с цялостен актив от 12 точки след първите си два мача. " Базел " и ЦСКА (Москва) имат по шест, а " Бенфика " към момента е без извоювана точка при голова разлика 1:9.

В група В всичко към този момент е ясно. " Пари сен жермен " и " Байерн " си осигуриха присъединяване в осминафиналите още в предишния кръг. Тази към този момент парижани посрещат " Селтик " в опит да запазят стопроцентовия си актив, а баварците гостуват на търсещия първата си точка " Андерлехт ".

Най-големият мач довечера опълчва " Ювентус " и " Барселона ". Фаворитите в група D се срещат в Торино в дуел, който може да реши борбата първото място или завърже още повече възела, в случай че " Спортинг " (Лисабон) победи " Олимпиакос " вкъщи в другия мач.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР