Финалистът на Уимбълдън Ник Кирьос приключи участието си на тенис

...
Финалистът на Уимбълдън Ник Кирьос приключи участието си на тенис
Коментари Харесай

Ник Кирьос отпадна в първи кръг на турнира в Щутгарт при завръщането си на корта от октомври насам

Финалистът на Уимбълдън Ник Кирьос завърши присъединяване си на тенис шампионата на тревни кортове в Щутгарт след загуба на старта от представителя на Китай Ибин У с 5-7, 3-6 в първия си мач в Тура при мъжете от октомври насам.

70-минутното проваляне от международния номер 64 пристигна, откакто Кирьос пропусна седем месеца и се подложи на интервенция на коляното, откакто се отдръпна преди откриващия си дуел на Аустрелиън Оупън през януари.

„ Това бе първият ми път на трева в дуел от ATP. Последният бе при юношите на Уимбълдън преди шест години. Много съм благополучен, че играх против Ник в първи кръг, той е един от най-хубавите играчи на трева. Направи ми толкоз доста асове. Ключът към триумфа бе да запазя успокоение, да остана толерантен и да намеря метод да победя “, разяснява Ибин У.

Кирьос стигна до полуфиналите в немския град предходната година, когато отстъпи на Анди Мъри. Австралиецът, който загуби миналогодишния край на Уимбълдън от Новак Джокович, изпитваше дискомфорт в коляното, само че все пак осъществя 15 аса в провалянето. У, чийто треньор е някогашният вицешампион в Мелбърн Маркос Багдатис, през февруари се трансформира в първия китаец с купа от ATP веригата, триумфирайки в Далас.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР