Финалистът на Love Island Пол Нопс е ​​едва разпознаваем пет

...
Финалистът на Love Island Пол Нопс е ​​едва разпознаваем пет
Коментари Харесай

Финалистът на Love Island Пол Нопс изглежда неузнаваем пет години след шоуто на ITV2

Финалистът на Love Island Пол Нопс е ​​едва различим пет години след присъединяване си в известното шоу за запознанства ITV2.

Бившата риалити звезда, която остана втора с шотландската хубавица Лора Андерсън през 2018 година, в този момент е с дълга коса, стилна брада и мускулесто телосложение. След горчива разлъка с Лора, която неотдавна стана майка, Пол се върна към кариерата си на модел и се отдръпна от светлината на прожекторите.

Въпреки това той към момента има колосалните 335 000 почитатели в Instagram, където споделя фотоси от пътуванията си до зашеметяващи места като Съединени американски щати, Санторини и Дубай. Когато Пол беше играч на Острова на любовта с Лора, те изпуснаха първото място, защото то отиде при любимците на почитателите Дани Дайър и Джак Финчам.

Преди да се появи на Love Island, Пол взе участие в музикалния видеоклип на Бритни Спиърс „ Make Me “, където споделя целувка с известната певица. Връзката на Лора и Пол се разпадна единствено два месеца след появяването им дружно в шоуто за з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР