Финалист на европейско първенство не сме имали от времето на

...
Финалист на европейско първенство не сме имали от времето на
Коментари Харесай

Александър Марков: Такъв успех не сме имали от времето на Йордан Йовчев и Еди Пенев



„ Финалист на европейско състезание не сме имали от времето на Йордан Йовчев и на Еди Пенев. Радвам се, че устиска детето “, по този начин персоналният треньор на Димитър Димитров – Александър Марков разяснява особено за предаването " На финала "   страхотния триумф, който реализира неговия ученик в спортната гимнастика. Състезателят от Благоевград се класира за финала на прескок на европейското състезание в Глазгоу (Шотландия), като попадна измежду осемте най-хубави с шеста по мощ оценка.

„ Изпълни старите прескоци. Новият с две напред не се получи добре и беше 50:50. Много падаше и в случай че бяхме рискували, може би нямаше да попадне във финала. За това избрахме по-сигурното – да скочи оптимално тъкмо и добре, без да излиза от линиите “, добави Марков.

Представянето на Димитър на земя персоналният му треньор разяснява по този начин:

„ Там също имаше опция да попадне във финала, може би с шести или с пети резултат. Той не направи третата серия цяла. Не направи цялата компликация,а и излезе от квадрата с единия крайник за което го наказаха. Мога да кажа, че на земя той беше доста по-подготвен, само че не устоя душевен. Искам да благодаря на всички треньори, които помогнаха за този триумф. В последните две години на огромни надпревари са го извеждали и Милко Танкушев, Краси и Иван Танкушев. Сега би трябвало да се активизира, да бъде прецизен, акуратен и доста съсредоточен “, добави някогашният ни национал.

Александър Марков ще бъде гост- коментатор в Българска национална телевизия по време на финалите на това европейскот състезание:

„ За първи път ми се случва да съм коментатор и то на подобен огромен конгрес. Да имаме финалист на апарат, аз да съм лу персонален треньор, а на всичкото от горната страна да го разясня онлайн по Българска национална телевизия – на седмото небе съм, просто се усещам необикновено добре “, приключи Марков.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР