Финалът за Купата на България по баскетол при мъжете в

...
Финалът за Купата на България по баскетол при мъжете в
Коментари Харесай

Преместиха финала за баскетболната купа с час назад

Финалът за Купата на България по баскетол при мъжете в петък, 24 март, ще стартира с час по-рано, оповестиха уредниците. Вместо в 19:00 дуелът сред Левски и ЦСКА ще стартира в 18:00 часа в " Арена София ", събщиха от федерацията.

Промяната беше съгласувана и подхваната с поддръжката на телевизионния сътрудник на БФБаскетбол и НБЛ и в единодушие и с двата тима. Причината за смяната на началния час е да не съответстват изцяло началните часове на финала за Купата на България и дуела на националния тим по футбол на България против Черна гора в Разград за Евро 2024.. 

Така, след 30 години, във финала за Купата на България Левски ще спори с ЦСКА.

Приходите от билети на почитателите на баскетболния Левски от финала против ЦСКА ще отидат за погасяване на задълженията на футболния клуб към Национална агенция за приходите. Това разгласи президентът на БК Левски Коснтантин Папазов. Това е спомагателна мотивация за „ сините “ последователи да участват на огромния мач на 24 март от 18:00ч. в „ Арена София “.
„ Парите отиват за Национална агенция за приходите. Всички билети, купени от почитатели на Левски, цялата сума отива за Национална агенция за приходите “, разгласи Константин Папазов на конференция преди финала за efbet Купа на България сред „ сините “ и ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР